Toimitusehdot

Yleistä

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilauksesi tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka jälkeen käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 2-3 arkipäivän kuluessa.

Tilausta tehdessäsi hyväksyt ja sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj 
Y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
www.paytrail.com  

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Kuljetusyhtiöiden ruuhkan vuoksi (useimmiten sesonkiaika) tuotteita saatetaan ohjata lähistöllä olevaan toiseen noutopisteeseen. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa tähän, eikä näin ole vastuussa siitä.

Hintoihin lisätään toimituskulut kulloisenkin hinnaston mukaisesti. Ilmaisen toimituksen kampanjat eivät koske toimituksia ulkomaille tai Ahvenanmaalle.

 

Palautus

Verkkokaupasta ostaessasi sinulla on normaali palautusoikeus, joka on 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta.

Toivon kuitenkin, että olet yhteydessä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista. Tuotteen tulee vastata täysin alkuperäistä kuntoa ja olla myyntikelpoinen. Palautuksesta aiheutuvat postikulut maksaa asiakas itse. 

Noutamatta jätetty paketti ei ole peruutus tai palautus. Voimme toimittaa noutamatta jääneen toimituksen uudelleen, tällöin asiakasta veloitetaan uusista toimituskuluista. 

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut tai viottunut kuljetuksen aikana tulee vastaanottajan lähetystä vastaanottaessa pyytää kuljetusyhtiötä kirjaamaan vauriot lähetyksen seurantatietoihin ja säilyttämään tuote sekä pakkaus kuljetusyhtiön tarkastusta varten. Mikäli paketin puuttuminen tai vahingoittuminen on ulkoisesti havaittavissa, on vastaanottajan reklamoitava siitä kuljetusyhtiölle pakettia luovuttaessa. Jos paketin vähentyminen tai vahingoittuminen ei ole ulkoisesti havaittavissa, on muistutus tehtävä kirjallisesti seitsemän päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta, luovutuspäivää, pyhäpäivää, vapunpäivää ja itsenäisyyspäivää lukuun ottamatta. Jos paketin vastaanottaja on kuluttajasuojalain tarkoittama kuluttaja, on muistutus tehtävä kohtuullisessa ajassa (14päivää) paketin vastaanottamisesta. 

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viimeistään 7vrk kuluessa tilauksen saapumisesta sähköpostilla sanna@iloolla.com

 

 Yhteystiedot

Selkeä Mieli - Sanna Kauppinen

sanna@iloolla.com

p.040 571 4404